STOP Racisme

Stop Racisme

El dia 27 de juny es va presentar la Guia de Serveis d’Assistència en situacions de discriminació.

Aquest és un dels primers  fruits del treball de la Xarxa Stop Racisme Palma, que preten  facilitar la detecció de casos i l’atenció efectiva, coordinada i de qualitat.

En aquesta Guia hi trobareu el directori de serveis que atenen específicament situacions de discriminació ètnica o cultural;  els que la treballen de forma complementària al seu àmbit principal de feina (educació, treball, habitatge…) i també aquelles entitats socials que lluiten per combatre-la.

S’acompanya  d’un breu resum dels conceptes clau per entendre el fenomen i del  marc normatiu que sustenta el principi de no-discriminació i la protecció contra el racisme, la discriminació per origen racial i ètnic i altres formes d’intolerància.

Podeu consultar i descarregar la Guia a l’enllaç següent Guia STOP Racisme (PDF)

Si necessiteu més informació o detecteu alguna mancança o errada podeu contactar amb el servei de Gestió de la Diversitat de l’Ajuntament de Palma a través del  tel. 971 22 87 57 o de l’a/e immigració@palma.cat

Aprofitam per demanar la vostra col·laboració en la difusió de la Guia i us informam que la Xarxa StopRacisme Palma està composada per 22 serveis i entitats que volem col·laborar per a una ciutat més justa, igualitària i sense discriminacions. Si formeu part d’alguna associació, entitat o servei i desitgeu rebre informació o us hi voleu adherir no dubteu a contactar amb nosaltres.