Problemes al barri?

Si heu detectat que al vostre barri s’està produint cap problema teniu a la vostra disponibilitat tota una sèrie d’opcions per posar-hi remei.

En primer lloc podeu posar-vos en contacte directament amb nosaltres telefonant a l’oficina del districte: 971 211 472

També compteu amb un servei online anomenat DMS (Demanda Municipal de Serveis). El pot fer servir qualsevol ciutadà per sol·licitar actuacions, serveis, fer demandes, etc… Les peticions s’han de contestar al sol·licitant per part de l’Ajuntament en un termini de, com a màxim, 10 dies laborables. Podeu accedir-hi des de la següent adreça:

Enllaç a la Demanda Municipal de Serveis

Si voleu veure la carta de compromisos d’aquest servei la trobareu AQUÍ.

0_98398_1

Recordeu que existeix el SAT (Servei d’atenció telefònica a la ciutadania), on només cal telefonar al 010 per realitzar els mateixos tràmits que es poden fer amb les DMS. Podeu telefonar al mateix servei amb tarifa reduïda al 971 225 900.

També disposeu d’un servei d’atenció mitjançant l’aplicació whatsapp, on podreu adjuntar imatges. El número de contacte per enviar notificacions per whatsapp és el 626 035 035.

Teniu més informació sobre aquests serveis AQUÍ.

Problemes relacionats amb neteja o els serveis d’EMAYA?

emaya_incidencies

A part del Contact Center d’EMAYA, que fins ara atenia les demandes ciutadanes a través del telèfon gratuït 900 724 000, el correu electrònic emaya@emaya.es i la web de la companyia, www.emaya.es,els ciutadans i ciutadanes de Palma també disposen d’una aplicació per notificar incidències.

Aquesta aplicació per a la gestió d’incidències via telèfon mòbil o web es pot descarregar de manera gratuïta a través d’Appstore en el cas de Iphone i Google Play a la plataforma Android. Només cal teclejar a qualsevol dels dos casos la paraula “EMAYA”, o descarregar-la directament de la web de la companyia municipal, AQUÍ.

Podreu localitzar la incidència bé omplint el camp de cerca o bé posicionant-vos a través del mapa web que incorpora l’aplicació. Heu d’especificar si aquesta correspon a neteja, recollida o aigües i podeu descriure-la en un camp habilitat a aquest efecte. A més, l’aplicació us permet adjuntar fotografies per il·lustrar la situació i gestionar la incidència de la manera més eficient possible.

En el cas que la incidència faci referència al servei de recollida, haureu de seleccionar el motiu (contenidors plens, bruts, males olors, desperfectes o reubicació). Si pel contrari, la incidència afecta al servei de neteja, podreu avisar per a netejar un carrer que considereu que no està en perfectes condicions, sol·licitar una neteja a pressió (aigualeig) o advertir de la presència de cartells, pintades, vidres o restes de plantes a la via pública. Finalment, si detecteu deficiències en el servei o gestió de l’aigua, podeu enviar una alerta en cas que hi hagi clavegueres obstruïdes, fuites de comptadors i aixeteries, fuites a voreres, calçades o carrers.

A partir de la vostra comunicació, podreu comprovar l’estat de gestió de la mateixa fins a la seva resolució final, que us serà notificada.

Per dispositius Android

Per dispositius Apple

Així que ja sabeu, si detecteu qualsevol problema al barri no dubteu a donar la primera passa per posar-hi remei!