Nit BUS

Nit bus

L’Empresa Municipal de Transports de Palma va habilitar el 15 de desembre una nova xarxa de línees nocturnes. D’aquesta manera, Ciutat disposarà de 4 línees nocturnes amb 6 trajectes diferents que connectaran els barris més densament poblats amb les principals zones d’oci de Palma i, també, amb el centre. Donaran servei els divendres i dissabtes vespre i les vigílies de festius.

El  regidor de Mobilitat, Joan Ferrer, ha remarcat la importància de connectar “els vespres els barris més densament poblats” amb les “zones d’oci i el centre de Palma”. “Volem donar cobertura al màxim de població de Palma”, ha afirmat Ferrer.

Característiques

La xarxa de servei nocturn tindrà una nova denominació (N1, N2, N3 i N4) i inclourà quatre línees que tindran sis trajectes diferents. Totes passen per plaça d’Espanya per poder connectar amb una altra de les línees en com a màxim cinc minuts.

  • La N1 és la línea actual, la que tothom coneix com a Mussol Bus. Enllaça la Porta del Camp amb el Passeig Marítim.
  • La N2 anirà de Can Blau fins a Can Valero. Passarà per barris com La Soledat, Nou Llevant, s’Escorxador o Camp Redó. Els barris de la carretera de Manacor, 31 de Desembre i carretera de Valldemossa.
  • La N3 unirà la zona del poliesportiu Germans Escales amb sa Indioteria. Passarà per es Rafal, son Gotleu, Pere Garau, Plaça de Toros o son Castelló. Carrers: Indalecio Prieto, Arquebisbe Aspàreg, Francesc Manuel de los Herreros i Eusebi Estada.
  • La N4 partirà de son Bonet i recorrerà el carrer Aragó (passant pels barris de Verge de Lluc, Son Rul·lan, Son Canals o els Hostalets) fins arribar a Santa Catalina i la plaça del Progrés.

Les tarifes són exactament les mateixes que qualsevol altra línia urbana. Pel que fa als horaris, tindran una freqüència de pas per parada de 50 minuts. A plaça d’Espanya cada 25 minuts passarà una de les línees. Començaran abans de la mitjanit i finalitzaran a les 6.25 hores del matí.

Info NitBus