Guia urbana de Palma

Segurament moltes vegades heu volgut cercar un carrer o saber quins són els límits del vostre barri o com es diu una zona concreta de la nostra ciutat.

Locator.jpg

L’IMI (Institut Municipal d’Innovació de Palma) us ofereix de manera completament gratuïta una Guia Urbana Informatitzada de Palma anomenada LOCATOR. És un senzill sistema d’informació geogràfic que permet realitzar tot tipus de consultes com per exemple:

 • Cartografia estructural bàsica de la ciutat.
 • Els noms dels vials i els números postals.
 • Sentits de circulació i zones d’ACIRE.
 • Zones estadístiques i els seus noms.
 • Ubicació i fitxes dels serveis municipals.
 • Capa d’usuari.

Aquesta aplicació, destinada a tot tipus d’usuaris, s’ha dissenyat amb la finalitat de facilitar la localització de carrers, trams de carrers i serveis municipals disponibles a la ciutat. Inclou, a més, l’opció d’inserir informació pròpia de l’usuari, el càlcul de distàncies i superfícies, la impressió de la cartografia visualitzada, i es permet l’exportació per incloure-la en altres tipus d’aplicacions.

Requisits mínims:

 • Sistema Operatiu Windows: 98 Se, 2000, Me, NT, XP i superiors.
 • Processador Pentium III a 500 Mhz, memòria amb 128 Mb RAM i targeta gràfica que suporti 16 milions de colors amb resolució Supero VGA (800 x 600).
 • Unitat de CD_ROM i ratolí.
 • Espai en disc dur: 100 Mb.

El Sistema d’Informació de la Guia Urbana Informatitzada de Palma de Mallorca consta de dos mòduls: aplicació i dades.

PROCEDIMENT D’INSTAL·LACIÓ

 1. Si no teniu el programa LOCATOR instal·lat:
  1. Descarregar el programa d’instal·lació InstalarLOCATOR.exe
  2. Executar el programa descarregat, InstalarLOCATOR.exe, i seguir les instruccions de l’assistent d’instal·lació. Es recomana deixar l’aplicació en el directori per defecte (C:\Archivos de programa\LOCATOR). No executar el programa fins a tenir descarregat el programa de configuració de dades.
 1. Si ja teniu el programa LOCATOR instal·lat, i voleu agregar o actualitzar les dades:
  1. Descarregar el programa d’instal·lació de dades InstalarDatosLOCATOR.exe
  2. Sortir del programa LOCATOR (si el teniu obert).
  3. Executar l’arxiu InstalarDatosLOCATOR.exe i seguir els passos de l’assistent d’instal·lació.
  4. L’assistent d’instal·lació sol·licitarà una carpeta on instal·lar les dades, si aquesta carpeta és la mateixa on estan instal·lats actualment (per defecte, C:\Archivos de programa\LOCATOR) no serà necessari realitzar cap modificació. En cas contrari, és a dir, si s’indica una altra carpeta, serà precís que en la primera ocasió que s’executi el programa LOCATOR s’accedeixi a l’opció Fichero>Configuración i s’indiqui la carpeta on s’han instal·lat les dades.
  5. Executar LOCATOR.

NOTA IMPORTANT: Aquest producte es troba actualment descatalogat, i per tant, es troba fora de cobertura de suport i/o manteniment informàtic. Només s’aniran actualitzant les dades mentre es consideri convenient.